Webcast

Webcast Oslo – Bergen – Trondheim – Kristiansand – Stavanger – Tromsø – eller ?

Interessert i å sende en Webcast fra ditt arrangement?  HookedTV kan hjelpe deg uansett hvor du er landet. Vi sender Webcast Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim men også andre steder. Ta kontakt med oss og sjekk våre priser for en uforpliktende samtale omkring dine behov og ønsker, så finner vi en løsning.

En “Webcast” er et begrep på en direktesending av video på nett. Å skape eksempelvis Webcast Oslo har tidligere hatt en høy kostnad og stort sett vært forbeholdt større selskaper og offentlige institusjoner. Men heldigvis har videotilgang og konsumering av slikt innhold på nett eksplodert de siste årene og teknologien bak skutt fart. Dette gjør at også mindre arrangement nå kostnadseffektivt kan få satt i gang med Webcast til en kost/nytte effekt som er meget god.

Eksempelvis kan en Webcast Oslo sendes fra en konferansesal, et konserthus, din bedrift eller andre steder hvor man har nødvendige fasiliteter som passer ditt event. Vi har også mulighet til å sende fra felt!*

Om man har storskjerm kan alt fra denne også automatisk vises til seerne på Webcast. Eksempelvis presentasjoner, grafikk, bilder og video.

Opptaket av en slik Webcast Oslo vil øke verdien på ditt arrangement da flere vil kunne se innholdet som i etterkant kan distribueres på nettsider, nyhetsbrev og i sosiale medier.

Webcast av ditt arrangement vil være HTML5 basert og responsivt. Det vil si at den støtter og tilpasser seg alle moderne enheter som dine tittere bruker. Eksempelvis iPhone, iPad, Android og Windows. Den skalerer også basert på brukerens båndbredde så enten de sitter hjemme, på kontoret eller er ute (3G) vil de kunne følge sendingen.

Vil du vite mer om Webcast til ditt arrangement? Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

Mer om : Webcast på Wikipedia

Denne artikkelen omhandler:  Webcast Oslo – Bergen – Trondheim – Kristiansand – Tromsø

*Krever stabilt 4G nett fra Telenor eller Netcom. Hastigheter kan variere og kvalitet på sendingen må skaleres etter tilgjengelig båndbredde.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.