Videosending

Home/Ord og uttrykk/Videosending

Videosending

HookedTV kan hjelpe deg med å lage en videosending fra ditt arrangement! En slik sending kan gi både økt effekt og større lesemasse. Vi kan bistå med en slik videosending til store eller små oppdrag og har alt av utstyr som trengs. En sending av ditt arrangement kan gjøres over hele landet og våre løsninger er meget kostnadseffektive.

Ved en videosending av ditt arrangement vil vi kunne tilby deg muligheten til flere kameravinkler, synkronisering av powerpoint/keynote presentasjon mellom sendingen og salen, skreddersydd grafikkpakke, opptak av sendingen, statistikk og mye mer. Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

En slik videosending vil øke verdien på ditt arrangement da flere vil kunne se innholdet og vi vil gjøre opptak som i etterkant kan distribueres på nettsider, nyhetsbrev og i sosiale medier.

Videosending av ditt arrangement vil være HTML5 basert og responsivt. Det vil si at den støtter og tilpasser seg alle moderne enheter som dine tittere bruker. Eksempelvis iPhone, iPad, Android og Windows. Den skalerer også basert på brukerens båndbredde så enten de sitter hjemme, på kontoret eller er ute (3G) vil de kunne følge sendingen.

Kvartalsrapport - Webcast - WebTV - direktesending - Videosending

Videosending

Å skape en videosending av et arrangement har tidligere hatt en høy kostnad og stort sett vært forbeholdt større selskaper og offentlige institusjoner. Men heldigvis har videotilgang og konsumering av slikt innhold på nett eksplodert de siste årene og teknologien bak skutt fart. Dette gjør at mindre arrangement nå kostnadseffektivt kan få satt i gang med videosending til en kost/nytte effekt som er meget god.

Vil du vite mer om videosending til ditt arrangement? Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

Mer om Live stream på Wikipedia

Denne artikkelen omhandler:  videosending

 

Kontakt

Hooked

Rettenveien 63

2010 Strømmen

Telefon 40000610

Epost: post@hookedtv.no