Live seminar

Home/Ord og uttrykk/Live seminar

Live seminar

HookedTV kan hjelpe deg med å lage et Live seminar av ditt arrangement! Et slikt seminar kan gi både økt effekt og større lesemasse. Vi kan bistå med et slikt seminar til store eller små oppdrag og har alt av utstyr som trengs. En sending av ditt arrangement kan gjøres over hele landet og våre løsninger er meget kostnadseffektive.

Ved et Live seminar av ditt arrangement vil vi kunne tilby deg muligheten til flere kameravinkler, synkronisering av powerpoint/keynote presentasjon mellom sendingen og salen, skreddersydd grafikkpakke, opptak av sendingen, statistikk og mye mer. Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

Et slikt Live seminar vil øke verdien på ditt arrangement da flere vil kunne se innholdet og vi vil gjøre opptak som i etterkant kan distribueres på nettsider, nyhetsbrev og i sosiale medier.

Live seminar av ditt arrangement vil være HTML5 basert og responsivt. Det vil si at den støtter og tilpasser seg alle moderne enheter som dine tittere bruker. Eksempelvis iPhone, iPad, Android og Windows. Den skalerer også basert på brukerens båndbredde så enten de sitter hjemme, på kontoret eller er ute (3G) vil de kunne følge sendingen.

Konferanse - Webcast - WebTV - direktesending

konferansesal

Å skape et Live seminar av et arrangement har tidligere hatt en høy kostnad og stort sett vært forbeholdt større selskaper og offentlige institusjoner. Men heldigvis har videotilgang og konsumering av slikt innhold på nett eksplodert de siste årene og teknologien bak skutt fart. Dette gjør at mindre arrangement nå kostnadseffektivt kan få satt i gang med Live seminar til en kost/nytteeffekt som er meget god.

Vil du vite mer om Live seminar til ditt arrangement? Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

Mer om Live stream på Wikipedia

Denne artikkelen omhandler:  Live seminar

 

Kontakt

Hooked

Rettenveien 63

2010 Strømmen

Telefon 40000610

Epost: post@hookedtv.no