Facebook LIVE sending

Interessert i å ha en Facebook LIVE sending? HookedTV kan hjelpe deg uansett hvor du er landet med både store og små sendinger. Din sending kan kjøres enten på Facebook LIVE og/eller YouTube LIVE samtidig for maksimal distribusjon.

Vi tilpasser sendingen Facebook LIVE sine fantastiske funksjoner for interaksjon og spredning. Slik skapes en personlig, og engasjerende sending hvor seerne opplever at de virkelig er med enten igjennom spørsmål og svar, avstemminger, reaksjoner osv. Ved en slik tilnærming vil også sendingen spre seg til et større publikum da titterne indirekte anbefaler dette til sine venner igjennom LIKES, delinger, kommentarer, reaksjoner mm.

En sending på Facebook kan sendes når som helst på døgnet, og kan varsles til publikum mange dager i forkant. Slik er du sikker på at din sending når størst mulig av ditt potensielle publikum. Under sendingen kan seerne delta i chatten enten fra desktop, mobil eller nettbrett. Når sendingen er over så lagres dette til en video som legger seg i Timeline og kan sees på og reageres med som tradisjonelle poster. Man får også alt av statistikk som visninger, seere, seertid, interaksjoner mv.

Ta kontakt med oss og sjekk våre priser for en uforpliktende samtale omkring dine behov og ønsker, så finner vi en løsning.

Vi i HookedTV har erfaring med både lange og korte sendinger i fra et bredt spekter av kunder. Dette gjør at vi kan være med å anbefale løsninger for dine utfordringer enten de er store eller små.

Facebook LIVE har på kort tid gitt store muligheter for enhver bedrift å være sterkt synlig på en moderne måte på verdens største nettsted.

Facebook LIVE sending

Facebook LIVE sending
Facebook LIVE sending

En direktesending på Facebook har tidligere hatt en høy kostnad og stort sett vært forbeholdt større selskaper og offentlige institusjoner. Men heldigvis har videotilgang og konsumering av slikt innhold på nett eksplodert de siste årene og teknologien bak skutt fart.

Dette gjør at også mindre arrangement nå kostnadseffektivt kan få satt i gang med sending på Facebook LIVE til en kost/nytte effekt som er meget god.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.