Kvartalsrapport

Home/Bruksområder/Kvartalsrapport

Kvartalsrapport – Webcast – WebTV – direktesending – Livesending – Livestream?

HookedTV kan hjelpe deg med å lage en webcast for din kvartalsrapport! Det er flere ulike selskaper med opplysningsplikt og kvartalsrapportbehov som kan få både økt effekt og større distribusjon ved å sende kvartalsrapporten på WebTV eller en direktesending. Vi kan bistå med slike livesendinger til store eller små oppdrag og har alt av utstyr som trengs. En Livestream av din kvartalsrapport kan gjøres over hele landet og våre løsninger er meget kostnadseffektive.

I en Webcast av din kvartalsrapport vil vi kunne tilby deg muligheten til flere kameravinkler, synkronisering av powerpoint/keynote presentasjon mellom direktesendingen og salen, skreddersydd grafikkpakke, opptak av livestreamen, statistikk og mye mer. Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

En slik WebTV-sending vil øke verdien på din kvartalsrapport da det gir økt distribusjon og er en moderne form for kommunikasjon til de relevante aktører og interessenter. Vi vil også gjøre opptak som i etterkant kan distribueres på nettsider, nyhetsbrev og i sosiale medier.

Livesendingen av din kvartalsrapport vil være HTML5-basert og responsiv. Det vil si at den støtter og tilpasser seg alle moderne enheter som dine tittere bruker. Eksempelvis iPhone, iPad, Android og Windows. Den skalerer også basert på brukerens båndbredde så enten de sitter hjemme, på kontoret eller er ute (3G) vil de kunne følge Webcasten.

Kvartalsrapport - Webcast - WebTV - direktesending

Kvartalsrapport – Webcast – WebTV – direktesending – Livesending – Livestream?

 

Å skape en direktesending av en kvartalsrapport har tidligere hatt en høy kostnad og stort sett vært forbeholdt større selskaper. Men heldigvis har videotilgang og konsumering på nett eksplodert de siste årene og teknologien bak skutt fart. Dette gjør at selskaper med behov for distribusjon av sin kvartalsrapport nå kostnadseffektivt kan få satt i gang med WebTV og lagd en fullgod direktesending på brøkdelen av tiden og til en kost/nytteeffekt som er meget god.

Vil du vite mer om Webcast til din kvartalsrapport? Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

Mer om Live stream på Wikipedia

Denne artikkelen omhandler: kvartalsrapport – Webcast – WebTV – direktesending

 

Kontakt

Hooked

Rettenveien 63

2010 Strømmen

Telefon 40000610

Epost: post@hookedtv.no