Kommunestyremøte

Home/Bruksområder/Kommunestyremøte

Kommunestyremøte – Webcast – WebTV – direktesending – Livesending – Livestream?

HookedTV kan hjelpe deg med å lage en webcast for ditt kommunestyremøte! Det er mange ulike type kommunestyremøte som kan få både økt effekt og større gjennomslag og åpenhet ved å sende kommunestyremøtet på WebTV eller en direktesending. Vi kan bistå med slike livesendinger til store eller små oppdrag og har alt av utstyr som trengs. En Livestream av ditt kommunestyremøte kan gjøres over hele landet og våre løsninger er meget kostnadseffektive.

I en Webcast av ditt kommunestyremøte vil vi kunne tilby deg muligheten til flere kameravinkler, synkronisering av powerpoint/keynote presentasjon mellom direktesendingen og salen, skreddersydd grafikkpakke, opptak av livestreamen, statistikk og mye mer. Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

En slik WebTV-sending vil øke verdien på ditt kommunestyremøte da flere vil kunne se innholdet og vi vil gjøre opptak som i etterkant kan distribueres på nettsider, nyhetsbrev og i sosiale medier.

Livesendingen av ditt kommunestyremøte vil være HTML5 basert og responsivt. Det vil si at den støtter og tilpasser seg alle moderne enheter som dine tittere bruker. Eksempelvis iPhone, iPad, Android og Windows. Den skalerer også basert på brukerens båndbredde så enten de sitter hjemme, på kontoret eller er ute (3G) vil de kunne følge Webcasten.

kommunestyremøte - Webcast - WebTV - direktesending - Livesending - Livestream?

Kommunestyremøte – Webcast – WebTV – direktesending – Livesending – Livestream?

Å skape en direktesending av et kommunestyremøte har tidligere hatt en høy kostnad og stort sett vært forbeholdt større selskaper og store offentlige institusjoner. Men heldigvis har videotilgang og konsumering på nett eksplodert de siste årene og teknologien bak skutt fart. Dette gjør at mindre kommunestyremøter nå kostnadseffektivt kan få satt i gang med WebTV og lagd en fullgod direktesending på brøkdelen av tiden og til en kost/nytteeffekt som er meget god.

Vil du vite mer om Webcast til ditt kommunestyremøte? Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

Mer om Live stream på Wikipedia

Denne artikkelen omhandler: kommunestyremøte – Webcast – WebTV – direktesending

 

Kontakt

Hooked

Rettenveien 63

2010 Strømmen

Telefon 40000610

Epost: post@hookedtv.no