Internkommunikasjon

Home/Bruksområder/Internkommunikasjon

Internkommunikasjon – Webcast – WebTV – direktesending – Livesending – Livestream?

HookedTV kan hjelpe deg med å lage en webcast for din internkommunikasjon! Det er mange ulike type internkommunikasjon som kan få både økt effekt og større lesemasse ved å sende internkommunikasjonet på WebTV eller en direktesending. Vi kan bistå med slike livesendinger til store eller små oppdrag og har alt av utstyr som trengs. En Livestream av din internkommunikasjon kan gjøres over hele landet og våre løsninger er meget kostnadseffektive.

I en Webcast av din internkommunikasjon vil vi kunne tilby deg muligheten til flere kameravinkler, synkronisering av powerpoint/keynote presentasjon mellom direktesendingen og salen, skreddersydd grafikkpakke, opptak av livestreamen, statistikk og mye mer. Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

En slik WebTV-sending vil øke verdien på din internkommunikasjon da flere vil kunne se innholdet og vi vil gjøre opptak som i etterkant kan distribueres på intranett, nyhetsbrev og mm.

Livesendingen av din internkommunikasjon vil være HTML5 basert og responsivt. Det vil si at den støtter og tilpasser seg alle moderne enheter som dine tittere bruker. Eksempelvis iPhone, iPad, Android og Windows. Den skalerer også basert på brukerens båndbredde så enten de sitter hjemme, på kontoret eller er ute (3G) vil de kunne følge Webcasten.

Internkommunikasjon - Webcast - WebTV - direktesending

Internkommunikasjon – Webcast – WebTV – direktesending – Livesending – Livestream?

 

Å skape en direktesending av internkommunikasjon har tidligere hatt en høy kostnad og stort sett vært forbeholdt større selskaper og offentlige institusjoner. Men heldigvis har videotilgang og konsumering på nett eksplodert de siste årene og teknologien bak skutt fart. Dette gjør at internkommunikasjon nå kostnadseffektivt kan få satt i gang med WebTV og tilbys en fullgod direktesending på brøkdelen av tiden og til en kost/nytteeffekt som er meget god.

Vil du vite mer om Webcast til din internkommunikasjon? Ta kontakt eller sjekk våre priser for mer informasjon.

Mer om Live stream på Wikipedia

Denne artikkelen omhandler: internkommunikasjon – Webcast – WebTV – direktesending

 

Kontakt

Hooked

Rettenveien 63

2010 Strømmen

Telefon 40000610

Epost: post@hookedtv.no